![]() |
||||
|
||||
Molnár Ferenc Caramel hivatalos rajongói oldala - Fórum / Molnár Ferenc "Caramel" (*) / Mi a véleményed Caramel új albumáról? *ÚJ* |
| Szerzô | Üzenet |
| Tomy Regisztrált tag |
Dátum: 23 Jún 2010 22:56:25 Nap mint nap terítéken van a Lélekdonor album és csak pozitív élményeim vannak vele kapcsolatban. De esküszöm az égre, hogy még életemben soha egyetlen egy dallal sem voltam úgy, mint a "Még Várj" c. track-el!!! Minden reggel erre ébredek és hihetetlen jókedvre derít és felspanol egy reggeli kávé mellett! Az egész szöveg. a hangszerelés, a rap szoló.... szóval annyira egyben van az a nóta, hogy hihetetlen. Minden házibuli elmaradhatatlan kelléke, és komolyan látnotok kellene mekkora csigi-bugi megy rá Én komolyan fizetnék is érte, ha ebből majd egy laza kis videoklip készülne Sőőőőt! Követlem!!! ![]() |
| kacsa78 Regisztrált tag |
Dátum: 6 Jún 2010 01:43:44![]() |
| Programmer Adminisztrátor
|
Dátum: 16 Nov 2008 09:09:26 Csabi: :) Ezzel nem vagy egyedül...
Remélhetőleg hamarosan újabb demo számmal örvendeztet meg titeket Caramel.. ![]() |
| Csabi Regisztrált tag |
Dátum: 13 Nov 2008 19:20:05 Az amit hallottam rola.... Maradjon íígy, az nagyon bejött ![]() |
| boci Moderátor
|
Dátum: 3 Nov 2008 12:17:39 CsTomi Az új album lehet,hogy már csak jövőre jelenik meg.Ahogy irtam az üzenőfalra is. Kell Ferinek egy kis idő,hogy hasonló minőségű dalokkal álljon elő mint a Maradjon így. |
| CsTomi Regisztrált tag |
Dátum: 31 Okt 2008 15:04:44 Nagyon tetszik a szám, tiszta Caramel-es:) Mikor jönnek új számok? És az album? Már nagyon várom, sok sikert Caramel ![]() |
| Era.. Regisztrált tag |
Dátum: 15 Szep 2008 18:58:46 Ez a zene, ami Caramel minden hangjában.... Egyszerűen szuper!!!!!! Nálam is általában másodszori meghallgatás után tarolnak a számok, de akkor ezer százalékosan. Minden nap hallgatom, mert tényleg elvonási tüneteket okoz, ha nem. Sajnos a rádiókban mostoha sorsa van az igazi zenének, de ezért van a cd és azt koptathatjuk. Minden jót Caramel, a Pesti koncertjeidre igyekszünk elmenni. Üdv, mindenkinek. ![]() |
| tib Regisztrált tag |
Dátum: 14 Szep 2008 00:46:06 http://www.kapos.hu/index.php?cid=60891 |
| tib Regisztrált tag |
Dátum: 10 Szep 2008 19:20:05 Engem is csak harmadszori hallgatásra fogott meg, de akkor teljesen a szám.
Elsőre csak nagyon!
Mostmár már azon élek !
Várom nagyon az albumot!!!! Mikorra várható? Hajrá Caramel!!!!! |
| gizus Törzstag
|
Dátum: 8 Aug 2008 16:27:14 Beindult a libabőr effektus...asszem ez mindent elmond! És igen, szeretnék látni egy klippet..ebből is!! ![]() |
|
Dátum: 5 Aug 2008 15:50:47 Jutka Hena csuti Köszi a véleményeket!!!
Várom a többi hozzászólást is...
![]() |
| csuti Regisztrált tag |
Dátum: 4 Aug 2008 18:11:16 Szerintem nagyon király az új albuma! Bár tőle ez nem meglepő,hiszen szerintem ma Magyarországon Ő a leg profibb zenész!!! Az új demóval kapcsolatban pedig annyit hogy nagyon tetszik. De mem csoda,hiszen ez: Ő Sziasztok és további szép napot! Üdv:Judit |
| Hena Regisztrált tag |
Dátum: 4 Aug 2008 13:30:49 Abszolút faw! Egész nap ez megy! (mááááár)
Feri,ha az egész album ilyen lesz,akkor megint csak ezt hallgatom,amíg nem jön a 4.!!
Kíváncsian várom a többi dalt és persze a szeptemberben megjelenő 3.albumot!
Üdv: Hena ![]() |
| Jutka Törzstag |
Dátum: 4 Aug 2008 11:07:15 Sziasztok! Még barátkozom a dallal! Csodálatos, hogy Caramel elküldte előzetes meghallgatásra!!! |
| boci Moderátor
|
Dátum: 3 Aug 2008 09:56:27 Mikor átküldte Feri a zenét,először nem jött be.Fura volt és még hallgatni kellett. Azóta egyfolytában hallgatom,s már elvonási tüneteim vannak ha nem hallom,de tényleg.
Ezt dúdolom minden pillanatban.
Nekem bejött,csak kellett egy kis idő mig hatott a zene. Köszi Feri,a tegnapi napot.Jó volt beszélgetni hazafele.
![]() |
|
Dátum: 3 Aug 2008 09:34:58 lively Köszi a véleményedet!
Caramel kíváncsi az őszinte véleményetekre, legyen az akár pozitív, vagy negatív. A tegnapi koncerten sokat beszélgettünk erről, és hamarosan több számot is át fog küldeni, hogy meghallgassátok, és véleményezzétek.
Várom a további hozzászólásokat..
Mellesleg az én véleményem: én az eszméletlenül jó kategóriába soroltam a számot, ez a stílus nagyon az "enyém". Elsőre megtetszett, és többször meghallgatva, csak még jobb. Szerintem nagyon jó klipet lehetne ebből (is) forgatni. ![]() |
| lively Regisztrált tag |
Dátum: 2 Aug 2008 22:35:48 Sziasztok ! Én a Még hallgatni kell kategóriát adtam a dalnak. A szám utolsó harmada tetszik a legjobban így elsőre. Az ilyen számokkal szoktam egy idő után nagyon megszeretni, ami elsőre nem fog meg . Az új lemezt nagyon várom, nekem még mindíg Caramel "A MEGASZTÁR" vannak jók a 3.szériából de a csúcs még mindíg Ő !!! Üdv, Gábor |
|
Dátum: 1 Aug 2008 23:33:08 FIGYELEM!!!
Caramel ma elküldte nekünk egyik számának demó változatát hamarosan megjelenő (szeptemberben) új albumáról, a címe: Maradjon így
A számot meghallgatni a kezdőoldalon a jobb felső sarokban található "Halgass Caramelt" linkre kattintva tudjátok. Ugyanitt persze az összes eddigi megjelent albumát is tudjátok hallgatni.
Caramel nagyon kíváncsi a véleményünkre, a tiédre is!!! Érdekelné, hogy szerintetek jó ötlet lenne-e ebből a számból klippet készíteni?
Szavazni az főoldal bal oldalánál a Szavazás résznél tudtok, vagy/és írjátok meg véleményeteket itt, a Fórumon!
![]() |
Molnár Ferenc Caramel hivatalos rajongói oldala - Fórum / Molnár Ferenc "Caramel" (*) / Mi a véleményed Caramel új albumáról? *ÚJ* |